Gode referanser

Vi har mange fornøyde deltagere

Fra barnehage Nordre Follo Kurs om Vold og Overgrep

Etter kurset satt en ikke igjen med en skyldfølelse, men har en forståelse for at en ikke oppdager alt. At man være en trygghetsperson i det som ikke er oppdaget. Gode forslag og tips til hvordan jobbe videre med tema. Konteksten er bra når en har det i egen barnehage – letter å få til en dialog og man er trygge på hverandre. Flott oversikt over litteratur, nettsider og andre tips – alt samlet på et sted. Liker måten du formidler på, i tillegg snakker du ut fra erfaringer. Ikke så formelt – liker at det skal være åpenhet og dialog/rom for å stille spørsmål og diskutere med sidemann

Fra Kurland Barnehage

Skal hilse fra alle her på Kurland og si at du holdt et godt kurs og var en god og tydelig kursleder! Det var det beste kurset de hadde vært på!

Fra Rognerbærlia barnehage

Kurset vi hadde med Tomas i går var fantastisk bra. Alle var superfornøyd og det var så bra med en god balanse mellom. Teori og praktiske øvelser. Tomas er en veldig god formidler.  Kommer absolutt til å anbefale dere videre.

Fra Hatlane skole, Ålesund:

Energien til kursholder var helt imponerende. Alt vi fikk lære har på et eller annet nivå relevans for oss. Hun engasjerte oss til å følge med og delta. Gikk virkelig i dybden i forklaringer og innhold. Hun kan det hun snakker om, og er faglig dyktig tvers gjennom. Vi fikk delta mye praktisk, og fikk kjenne på hvordan en akutt situasjon kan være (stress, støy og uoversiktlighet). Engasjerende caser både teoretisk og praktisk. Hun er inkluderende i framtoning – ikke belærende overfor oss. Forklarende utgreinger og svar. Dybdelæring – fikk vite bakgrunn for hvorfor vi gjør hjerte/lungredning. Stort spekter av ulike caser og situasjoner som hun selv hadde opplevd, eller som kan oppstå.

Fra Grunnskolen Oslo Kristne Senter:

Takk for et fantastisk godt og velholdt førstehjelpskurs! Kurslederen var trygg og tydelig, og geleidet oss på kyndig vis gjennom alt vi trengte å lære, på en engasjerende og praksisnær måte. Hun hadde gode og aktuelle problemstillinger; det var tydelig at hun hadde mye erfaring med både barn og voksne. Vi er veldig glade for at vi valgte Ditt Barns Førstehjelp!

Fra Eiksmarka kirke:

‘Kirkerommet fylles med babyer og deres foreldre, slik det også gjør når det skal være babysang. Men denne stunden skal fylles med noe annet enn sang og regler, nemlig det viktige budskapet av alt som formidles på et førstehjelpskurs. Kurset inneholder etterlengtet og verdifull kunnskap for småbarnsforeldre og kirkerommet er et perfekt lokale for førstehjelpskurs. Her er det plass nok til praktiske øvelser og kursholder instruerer med en tilstedeværelse som er unik. Siden målgruppen ikke opplever at slike kurs så ofte tilbys på helsestasjoner eller andre steder, så har vi sett at dette tilbudet når svært bredt ut til mennesker i lokalmiljøet. Vi har fått svært gode tilbakemeldinger fra foreldre som har mer senkede skuldre etter kurset i en ellers hektisk hverdag med småbarn. Stadig får vi forespørsel om når neste kurs skal arrangeres. Og vi som arrangør kunne ikke vært mer fornøyd enn å få samarbeide med Ditt barns førstehjelp som legger tilrette, er fleksible og på tilbudssiden og fulle av oppdatert kompetanse på fagfeltet!’

Fra Læringsverkstedet Langbølgen

Vi i Læringsverkstedet Langbølgen barnehage hadde Ditt Barns Førstehjelp på besøk for å holde førstehjelpskurs høsten 2023. Kursholder har en så konkret, tydelig og engasjerende måte å formidle på, at det var en selvfølge å invitere henne på et nytt besøk. Denne gangen for å holde kurs om Vold og Overgrep. Deler av personalgruppen har jobbet med tema tidligere, for noen var det mye nytt og noen har konkrete erfaringer og egne historier. Alle hadde et godt utbytte av kursholders måte å formidle på. Vi gikk i gjennom deler av lovverket, typer vold, symptomer og barnehage folks viktige jobb; Barnets beste. Kursholder ga personalet både rom for refleksjon og konkrete råd og tips til hvordan de kan jobbe videre med dette viktige tema. Vi i Læringsverkstedet Langbølgen barnehage skal definitivt benytte oss av Ditt Barns Førstehjelp kurs flere ganger.
Hilde Nordhagen, styrer i Læringsverkstedet Langbølgen barnehage AS

Trosterud skole:

Vi på Trosterud skole hadde en god økt med en dyktig kursholder og var veldig fornøyd med kurset. Det var relevant og nyttig for oss som jobber i skolen, med en god blanding av teori og praktiske øvelser. Anbefales

Tian Helse:

Ansatte ved Tian Helse, avd Rødbergodden deltok på førstehjelpskurset i regi av Lena Woll Hansen fra «Ditt barns førstehjelp». Kurset besto av en teoretisk og en praktisk del og var skreddersydd behovene til vår virksomhet. Både den teoretiske og den praktiske delen holdt meget høyt faglig nivå og selv om flere av de ansatte hadde deltatt på flere slike kurs tidligere opplevde de å lære mye nytt. Måten kursholder klarte fange oppmerksomheten til  kursdeltakerne og gjorde tilsynelatende «kjent stoff» interessant, nytt og nyttig står det stor respekt av. Tian Helse vil sterkt anbefale Lena Woll Hansen og «Ditt barns førstehjelp» som kursarrangør. Hilsen Tian Helse´s kursdeltakere.

Lignende artikler