Gode referanser:-)


Les hva noen av våre deltagere har sagt om oss. Vi er rundt på både barnehager, skoler, bedrifter og andre sammenheng og vi er glade for at vi har mange fornøyde kunder.

Les mer


Vi har mange fornøyde deltagere

Fra Kurland Barnehage

Skal hilse fra alle her på Kurland og si at du holdt et godt kurs og var en god og tydelig kursleder! Det var det beste kurset de hadde vært på!

Fra Hatlane skole, Ålesund:

Energien til kursholder var helt imponerende. Alt vi fikk lære har på et eller annet nivå relevans for oss. Hun engasjerte oss til å følge med og delta. Gikk virkelig i dybden i forklaringer og innhold. Hun kan det hun snakker om, og er faglig dyktig tvers gjennom. Vi fikk delta mye praktisk, og fikk kjenne på hvordan en akutt situasjon kan være (stress, støy og uoversiktlighet). Engasjerende caser både teoretisk og praktisk. Hun er inkluderende i framtoning – ikke belærende overfor oss. Forklarende utgreinger og svar. Dybdelæring – fikk vite bakgrunn for hvorfor vi gjør hjerte/lungredning. Stort spekter av ulike caser og situasjoner som hun selv hadde opplevd, eller som kan oppstå.

Fra Grunnskolen Oslo Kristne Senter:

Takk for et fantastisk godt og velholdt førstehjelpskurs! Kurslederen var trygg og tydelig, og geleidet oss på kyndig vis gjennom alt vi trengte å lære, på en engasjerende og praksisnær måte. Hun hadde gode og aktuelle problemstillinger; det var tydelig at hun hadde mye erfaring med både barn og voksne. Vi er veldig glade for at vi valgte Ditt Barns Førstehjelp!

Fra Eiksmarka kirke:

‘Kirkerommet fylles med babyer og deres foreldre, slik det også gjør når det skal være babysang. Men denne stunden skal fylles med noe annet enn sang og regler, nemlig det viktige budskapet av alt som formidles på et førstehjelpskurs. Kurset inneholder etterlengtet og verdifull kunnskap for småbarnsforeldre og kirkerommet er et perfekt lokale for førstehjelpskurs. Her er det plass nok til praktiske øvelser og kursholder instruerer med en tilstedeværelse som er unik. Siden målgruppen ikke opplever at slike kurs så ofte tilbys på helsestasjoner eller andre steder, så har vi sett at dette tilbudet når svært bredt ut til mennesker i lokalmiljøet. Vi har fått svært gode tilbakemeldinger fra foreldre som har mer senkede skuldre etter kurset i en ellers hektisk hverdag med småbarn. Stadig får vi forespørsel om når neste kurs skal arrangeres. Og vi som arrangør kunne ikke vært mer fornøyd enn å få samarbeide med Ditt barns førstehjelp som legger tilrette, er fleksible og på tilbudssiden og fulle av oppdatert kompetanse på fagfeltet!’

Trosterud skole:

Vi på Trosterud skole hadde en god økt med en dyktig kursholder og var veldig fornøyd med kurset. Det var relevant og nyttig for oss som jobber i skolen, med en god blanding av teori og praktiske øvelser. Anbefales!

 

 

 

 
Lurer du på noe, ta kontakt!


Vårt oppdrag er å overføre kunnskap og skape trygghet slik at de ansatte i barnehager, skoler, foreldre, idrettslag og bedrifter skal få førstehjelp i «hendene».

Hei! Send en melding her.

Lurer du på noe eller ønsker å bestille førstehjelpskurs?