Book kurs da vel!


Vi er fortsatt midt i Covid-19 pandemien, og på 2 uker har R-tallet gått ned fra 1,4 til 1.0. Det er tross alt en positiv trend, selv om det er vanskelig å ha fysiske kurs om dagen. Men det er fullt mulig å booke kurs for mai og juni.

Les mer


Vi er fortsatt midt i Covid-19 pandemien, og på 2 uker har R-tallet gått ned fra 1,4 til 1.0. Det er tross alt en positiv trend, selv om det er vanskelig å ha fysiske kurs om dagen. Men det er fullt mulig å booke kurs for mai og juni. Vi vet jo ikke når det lempes på restriksjonene, så vi må tilpasse oss. Vaksineringen er i gang og vi nærmer oss bedre tider, men vi må være tålmodige en stund til. Husk det er aldri noe problem å flytte booket kursdato kostnadsfritt!

Skulle det allikevel være slik at du bør gjennomføre førstehjelpskurs før sommeren, og det ikke er mulig med fysiske kurs, så har vi gode nettkurs som er et veldig godt alternativ. Den praktiske treningen uteblir, men det gir deg allikevel livsnødvendig kunnskap som kan redde liv.

Se våre kurs
Lurer du på noe, ta kontakt!


Vårt oppdrag er å overføre kunnskap og skape trygghet slik at de ansatte i barnehager, skoler, foreldre, idrettslag og bedrifter skal få førstehjelp i «hendene».

Hei! Send en melding her.

Lurer du på noe eller ønsker å bestille førstehjelpskurs?