Book kurs da vel!


Vi er fortsatt i Covid-19 pandemien, men nå er vi på oppløpssiden! Over 1 million i Norge har fått den første vaksinen, og R-tallet er under 0,8! Flere kommuner er ute av de regionale tiltakene, og nå går det virkelig den riktige veien.

Les mer


Nå ser det ut til at vi er på slutten av  Covid-19 pandemien!  Risikogruppen er vaksinert og det er statig flere som får vaksinen. Vi har vært under 100 smittede i Norge på èn dag. Nå er det mulig å holde fysiske kurs igjen i de fleste kommuner på østlandet, så ikke nøl med å booke kurs for høsten!

Førstehjelp skal “sitte i hendene” så fysiske kurs er det absolutt beste for læring og utrustning. Book nå for å få den ønskede datoen for kurset. Vi merker endelig en pågang, så her gjelder det å være tidlig ute. Vi er så glade for at det nærmer seg litt mer normale tilstander. Nå skal vi kunne møtes igjen og gjøre det vi gjør aller best; lære bort livsnødvendig kunnskap som kan redde liv.

Se våre kurs
Lurer du på noe, ta kontakt!


Vårt oppdrag er å overføre kunnskap og skape trygghet slik at de ansatte i barnehager, skoler, foreldre, idrettslag og bedrifter skal få førstehjelp i «hendene».

Hei! Send en melding her.

Lurer du på noe eller ønsker å bestille førstehjelpskurs?